Opdag nøglen til et stærkt forældreskab: Er du klar til at blive en Emotionsfokuseret Forælder?

Af Daniel Jensen, 25 marts 2024

Emotionsfokuseret forældre

SENESTE INDLÆG:

Emotionsfokuseret forældre

Er du klar til at blive en Emotionsfokuseret Forælder?

Der findes ikke dårlige forældre. Der findes bange, magtesløse og skamfulde forældre.

Opdag nøglen til et stærkt emotionelt forældreskab med den nye banebrydende metode EFST.

At være forælder er en udfordrende opgave fyldt med følelser og overraskelser undervejs. Håndteringen af vores børns følelsesliv kan være komplekst og til tider udfordrende, især når vi selv står over for vores egne følelsesmæssige udfordringer. 

Når følelserne ikke håndteres på en god måde, kan familier komme ind i vanskelige mønstre og krævende livssituationer, som tærer på energi og livskvalitet.

Barnet kan blive vred, stille, ængstelig, deprimeret, udadreagerende, skamfuldt eller på forskellig vis udfordre de grænser, som I som forældre ønsker at sætte.

I som forældre kan derfor blive vrede, fortvivlede, bekymrede for fremtiden, føle afsky overfor barnets adfærd eller blive overdrevent eftergivende eller strenge.

Vi kan blive dårlige udgaver af os selv og synes dårligt om os selv som forælder.

Uanset hvilket mønster jeres familie er havnet i, om det er børn med diagnoser, sensitive børn eller børn med vanskelige følelser og krævende adfærd, så kan man gøre noget ved det. 

Hvem er terapeuten?

Udover at være certificeret Emotionsfokuseret Psykoterapeut (EFT) MPF og Emotionsfokuseret Forældre- og Familieterapeut (EFST), er jeg også en stolt far til tre børn i alderen 4, 6 og 8 år.

Denne dimension af mit liv har beriget min forståelse for familierelationer og det komplekse samspil, der eksisterer inden for hjemmets rammer.

Du er velkommen til at læse mere om mig.

Lær at kende den banebrydende nye metode “EFST”

Gennem den banebrydende videnskabelige metode inden for EFST (Emotions Focused Skills Training for Caregivers) opnår du en mere meningsfuld, motiverende og håbefuld forældrerolle, samtidig med at du forebygger psykiske lidelser hos dit barn. Det fundamentale udgangspunkt er, at du som forælder kender dit barn bedst og derfor er bedst rustet til at hjælpe og støtte barnet igennem vanskelighederne.

Du har flere muligheder for at lære mere om den emotionsfokuserede forældrerolle:

  • Book en gratis 20-minutters telefonsamtale, hvor du kan stille spørgsmål og høre, hvordan jeg kan hjælpe dig/jer: LÆS MERE

  • Book en tid til forældreterapi/vejledning: LÆS MERE

  • Tilmeld dig en gratis introaften om det nye forældrekursus: LÆS MERE

  • Tilmeld dig de intensive 2-dages forældrekursus: LÆS MERE

Daniel Jensen

Certificeret Emotionsfokuseret Psykoterapeut (EFT) MPF og Emotionsfokuseret Forældre- og Familieterapeut (EFST)