Terapi og priser pr. 1/1 2024

Gratis 20 min. forsamtale pr. telefon – helt uforpligtende. Hør, hvordan jeg kan hjælpe dig og du kan stille dine spørgsmål.

Terapi 60 min. kr.  950,-

Terapi 60 min. m. henvisning kr. 775,-

Terapi studerende 18-25 år kr. 775,-

Parterapi 90 min. kr. 1.400,-

Book din tid her

HENVISNING

Hvis du har fået en henvisning fra lægen, dækker det offentlige 60 % af beløbet for hver session hos en psykolog med ydernummer. Vær opmærksom på, at Helsingør Terapi ikke har ydernummer og derfor ikke modtager tilskud fra det offentlige.

Til gengæld tilbyder vi en lavere pris, hvis du har en henvisning.

Se prisen her

Der er desværre lange ventelister hos psykologer med ydernummer, da der er alt for få. Og psykoterapeuter har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring til at kunne få ydernummer.

TERAPISAMTALEN

Under samtalen vil jeg stille spørgsmål. Måske er det spørgsmål, som du før, har fået stillet. Og som du måske ikke har haft mod til at svare på. 

Sammen arbejder vi på den måde, der giver mest mening i dit liv lige nu. Og der vil ske ændringer i dit liv, når vi sammen arbejder med de emner, der optager dig.
Alle følelser er tilladte. Der er ikke noget, som er for farligt eller for sårbart at tale om – naturligvis i respekt for dine grænser og din livssituation.

Nogle gange vil jeg udfordre dine grænser, så vi sammen og du vil opleve en mulighed for at justere eller regulere på det, der måske begrænser dig i livet. Jeg vil altid være støttende i din personlige udviklingsproces og altid søge en balance i terapien med dig, hvor vi er i ro og i udvikling.

PILATES

Jeg er uddannet pilatesinstruktør og kan også arbejde med Pilates i terapien.

Pilates 30 min. + Terapi 60 min. kr. 1.500,-
Pilates 60 min. + Terapi 60 min. kr. 2.000,-

Hvis du ønsker Pilates før en samtale, er det også en mulighed. Pilates kan åbne for de følelser og spændinger som kroppen kan “opbevare”.
I en session med pilates og samtaleterapi, starter vi med pilates, hvor jeg guider dig gennem særligt udvalgte pilatesøvelser. Derefter går vi igang med terapisamtalen. 

 

Online terapi

For at sikre en ordentlig online-session, da jeg vil jeg anbefale dig følgende: Du skal sidde et uforstyrret sted, så du ikke afbrydes under session.

Internetforbindelsen skal være af en kvalitet, så lyd og billede går ordentligt igennem. Du kan med fordel tage et headset på. Det kan give en tydeligere og mere nærværende kontakt. Brug gerne en computer fremfor en Ipad eller mobil. Der er bedre lyd og billede på computeren.

Du vil modtage et link til online-sessionen før sessionen. Du vil få mulighed for at logge på 10 minutter før, så du kan teste lyd og billede.

Hvorfor Terapi?

Den terapeutiske retning jeg arbejder indenfor ser dine følelser som et indre navigationssystem.

Det er dine følelser, der guider dig om noget er vigtigt, godt, svært eller farligt. Det er de signaler, der giver dig mulighed for at kende dine behov, og også hvordan du kan handle i en given situation.

Mange mennesker har lært at gemme deres følelser, skifte følelser ud med andre følelser, eller slet ikke at mærke følelserne. Nogle kan også have lært at finde andre måder at beskytte sig på, for at tilpasse sig omgivelserne.

Når man vokser op, kan man opleve, at det, der engang var en gavnlig og nødvendig selv-beskyttelses-mekanisme, blive problematisk for én selv, og i relationen med andre mennesker, og kan i sidste ende lede til meningsløshed, stress og depression.

Det er ikke forandringen, der forårsager angst. det er oplevelsen af, at vi er uden forsvar i det, vi ser som fare, der forårsager angst

Terapi har til formål at hjælpe mennesker med at blive opmærksomme på og udtrykke deres følelser, at lære at acceptere og regulere dem, og at kunne reflektere over dem for at danne mening i en given situation. På den måde kan du hjælpes til at kunne bruge dine følelser som et troværdigt navigationsapparat, der tjener dig hensigtsmæssigt.

Som terapeut arbejder jeg ud fra den Emotions-Fokuseret terapi, som er en oplevelsesorienteret psykoterapeutisk tilgang. Den kommer fra den Klientcentrerede terapi, Gestaltterapien og den nyere emotionsteori og kognitionsforskning. Den hviler på veldokumenterede og velbeskrevne forskningsresultater, og som i øjeblikket markerer sig stadigt stærkere i såvel USA og Canada som i Europa.

Hvis du er i tvivl om du skal vælge en psykolog eller psykoterapeut, så er du velkommen til at læse mere om forskellen her.