Terapi samtalen

Under samtalen vil jeg stille spørgsmål. Måske er det spørgsmål som du før har fået stillet. Og som du måske ikke har haft mod til at svare på.
Der er også plads til, at der ikke skal tales og bare opleves i stilhed.
Det kan også være at jeg tilbyder nogle øvelser undervejs i samtalen: guidet fokuseringsøvelse, pilatesøvelser m.m.

Sammen arbejder vi på den måde, der giver mest mening i dit liv lige nu. Og der vil ske ændringer i dit liv, når vi sammen arbejder med de emner, der optager dig.

Alle følelser er tilladte og der er ikke noget som er for farligt eller for sårbart at tale om – naturligvis i respekt for dine grænser og din livssituation. Nogle gange vil jeg udfordre dine grænser, så vi sammen og du vil opleve en mulighed for at justere eller regulere på det, der måske begrænser dig i livet. Jeg vil altid være støttende i din personlige udviklingsproces og altid søge en balance i terapien med dig, hvor vi er i ro og i udvikling.

Online terapi

For at sikre en ordentlig online-session, da jeg vil jeg anbefale dig følgende: Du skal sidde et uforstyrret sted, så du ikke afbrydes under session.

Internetforbindelsen skal være af en kvalitet, så lyd og billede går ordentligt igennem. Du kan med fordel tage et headset på. Det kan give en tydeligere og mere nærværende kontakt. Brug gerne en computer fremfor en Ipad eller mobil. Der er bedre lyd og billede på computeren.

Du vil modtage et link til online-sessionen før sessionen. Du vil få mulighed for at logge på 10 minutter før, så du kan teste lyd og billede.