Stresstest – test din stress nu

Test din stress med denne stresstest 

Forskningsbaseret stresstest

Stresstesten er baseret på solid forskning, hvilket sikrer pålidelige resultater.

Forskningsbaserede metoder giver mulighed for en præcis vurdering af stressniveauet ved at identificere både fysiske og mentale tegn på stress. Denne tilgang garanterer nøjagtighed og troværdighed i testresultaterne.

 

Stresstest, der tester din stress nu. Du får resultatet af dit stressniveau med det samme

Stresstest viser øjeblikkeligt resultat 

Med denne stresstest kan du sort på hvidt se, om du er stresset og også hvor alvorligt, du er ramt.

Mange mennesker oplever forandringer i kroppen og sindet, men de er usikre på, om stress er årsagen. Stresstesten tilbyder en klar og objektiv vurdering af individets stressniveau.

Ved at få svar med det samme gives der mulighed for en øjeblikkelig erkendelse af ens stressniveau, hvilket er afgørende for at kunne træffe de rette foranstaltninger.

Hvis stresstesten viser stress

Det er afgørende at erkende og håndtere stress, da ubehandlet stress kan føre til alvorlige konsekvenser for både fysisk og mental sundhed på lang sigt i form af bl.a. angst og depression.

Stresstesten er det første skridt mod at forstå og tackle stress.

Hvis testen viser, at du er for stresset – på ”mellemniveau” eller ”for højt niveau”– er det vigtigt, at du gør noget ved det. 

Hvis testen viser, at du er helt oppe i ”det røde felt” (højt niveau), så skal du straks tale med en læge.

En gratis forsamtale

Viser stresstesten, at du er stresset, så anbefales det, at du booker en gratis 20 min. afklarende samtale med det samme.

I løbet af de 20 minutter kan du nå at:

• Høre mere om stress og hvordan jeg kan hjælpe netop dig
• Stille spørgsmål til min måde at arbejde på
• Mærke hvordan kemien mellem os er

Det eneste du skal gøre lige nu er at booke de 20 minutter direkte i min kalender. Så ringer jeg til dig på et tidspunkt, der passer dig.

Du er naturligvis også velkommen til at booke en terapisamtale med det samme uden 20 minutters afklarende samtale. 

Om forfatteren

Psykoterapeut i Nordsjælland og Helsingør certificeret i emotionsfokuseret psykoterapi.
Daniel Jensen
 | Website

Flere års erfaring med behandling af bl.a. angst, depression og stress. I den psykologiske samtale anvender jeg evidensbaseret Emotionsfokuseret Terapi (EFT), som hviler på veldokumenteret forskning.
Jeg støtter og vejleder også forældre i håndteringen af vanskelige følelser og krævende adfærd hos deres børn. Her anvender jeg den nye banebrydende metode EFST, Emotionsfokuseret Færdighedstræning for Forældre.
Jeg tror på ligeværdig respekt for individuelle valg og værdifuld udvikling i alle livets aspekter. Min tilgang er baseret på velbeskrevne forskningsresultater indenfor oplevelsesorienteret, humanistisk og eksistentiel terapi, hvor vi arbejder sammen mod meningsfulde ændringer i dit liv.