Henvisning til psykolog i nordsjælland eller helsingør

Henvisning til psykolog

Undgå venteliste og få tilskud

Vi giver et tilskud og tilbyder en lavere pris til den psykologiske samtale, hvis du har en henvisning til en psykolog. Vi har ingen venteliste i øjeblikket (maj, 2024).

Der er desværre lange ventelister hos psykologer med ydernummer, da der er alt for få.

Er du fra Nordsjælland eller Helsingør og har enhenvisning til en psykolog, så bestil tid til den psykologiske samtale til en lavere pris hos Helsingør Terapi med en henvisning fra din læge. Vi giver et tilskud, selv uden et ydernummer, og du undgår lange ventelister, som er almindelige hos andre psykologer.

Henvisning til psykolog i Nordsjælland eller Helsingør

Psykolog i Nordsjælland og Helsingør

Uanset om du er fra Helsingør eller i Nordsjælland og har angststressdepressionlivskriselavt selvværdensomhed og søger en psykolog eller psykoterapeut, så kan det første skridt være svært.

Det kan være vanskeligt at finde den rigtige psykolog eller psykoterapeut, hvad enten du bor tæt på min klinik, Helsingør Terapi, eller bor i Ålsgårde, Espergærde, Hellebæk, Hornbæk, Kvistgård, Snekkersten, Tikøb, Humlebæk eller andre steder i Nordsjælland.

Det er ikke kun, fordi der findes rigtig mange psykologer og psykoterapeuter. Det er også, fordi det kan være vanskeligt at finde ud af hvem, man selv har brug for.

Tilskud til psykolog hjælp

Psykolog hjælp og henvisning i Helsingør eller Nordsjælland

Du skal have en henvisning fra din læge for at få tilskud til behandling hos en psykolog i Helsingør eller Nordsjælland.

Henvisningen skal tages i brug senest tre måneder efter, den er blevet udstedt.

Tilskud til hjælp fra psykolog

Der kan efter henvisning ydes tilskud til psykologhjælp til: 

 • røveri, volds- og voldtægtsofre
 • trafik- og ulykkesofre
 • pårørende til alvorligt psykisk syge personer
 • personer ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 • pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom
 • pårørende ved dødsfald
 • personer, der har forsøgt selvmord
 • kvinder, der får foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge
 • personer, der inden det fyldte 18. år har været ofre for incest eller andre seksuelle overgreb
 • personer, der har en let til moderat depression og på henvisningstidspunktet er fyldt 18 år
 • personer, der lider af let til moderat angst, herunder let til moderat OCD, og på henvisningstidspunktet er fyldt 18 år

 

Kilde: Sundhed.dk

Det er ikke forandringen, der forårsager angst. det er oplevelsen af, at vi er uden forsvar i det, vi ser som fare, der forårsager angst

Er du blevet henvist til en psykolog af din læge?

Psykolog med ydernummer i Helsingør og Nordsjælland

Det kan være udfordrende at finde en psykolog, der tager imod henvisninger fra lægen. Desværre er der ofte lange ventetider på grund af det store pres på ordningen med lægehenvisning til psykolog.

Selvom vi, Helsingør Terapi, giver et tilskud og tilbyder en lavere pris til den psykologiske samtale, hvis du har en henvisning til en psykolog, så kan det være, at du stadigvæk ønsker at finde en psykolog i Nordsjælland med ydernummer.

Ønsker du at benytte din henvisning og vil finde en psykolog med et såkaldt “ydernummer”, så er den letteste måde at finde en sådan psykolog på som følger:

Besøg www.psykologeridanmark.dk.  Du kan angive din by eller dit område i søgefeltet og vælge en radius i kilometer for din søgning.

Du kan også søge efter psykologer med ydernummer på sundhed.dk. Alle psykologer med ydernummer er forpligtet til at opdatere deres aktuelle ventetider. Vær dog opmærksom på, at ventetiderne ikke altid er fuldt opdaterede.

Ventetider hos psykolog

Vi har ingen venteliste i øjeblikket (maj, 2024) og du kan nemt bestille din tid i dag til en lavere pris hos Helsingør Terapi med en henvisning fra din læge.

Desværre er der ofte lange ventetider på grund af det store pres på ordningen med lægehenvisning til psykolog. Det kan være en fordel at kontakte forskellige psykologer med ydernummer i dit område for at høre om de aktuelle ventetider.