Forløb: “Fri for stress”

SE OGSÅ:

SENESTE INDLÆG:

velkommen til dit personlige forløb
– “Fri for stress”

Forløbet indeholder:

Terapisamtaler 5 x 1 time

Pilatesøvelser 3 x 45 min. målrettet dig og dit forløb som 1:1 undervisning 

Online øvelser til behandling og forebyggelse af stress

Stresstest, før og efter, så du kan følge dine fremskridt

Opfølgende samtale pr. telefon eller online á 30 min. varighed

Forløbet henvender sig til privatpersoner, medarbejdere, ledere, ledige og kan også tilbydes som led i et sygemeldingsforløb.

Tilfredshedsgaranti

Jeg har gjort mit bedste for at udvikle dette forløb. Alle, som har deltaget i forløbet, har oplevet at blive fri for stress samt øget deres selvværd.

“Jeg har deltaget i stressforløb hos Helsingør Terapi. Mine symptomer forsvandt og jeg ved, hvordan jeg skal tackle symptomerne, hvis de dukker op igen”, Josefine L., 38 år.

Det er afgørende for mig, at du oplever, at forløbet er en hjælp for dig. Derfor skal du selvfølgelig være tilfreds. Hvis ikke du er tilfreds får du pengene tilbage. Tilfredshedsgarantien gælder i 14 dage fra købsdato.

Forløbet koster kr. 4.750,-

Der kan tilkøbes supplerende terapisamtaler undervejs til en reduceret pris, hvis behovet opstår.

Du booker din første samtale i nedenstående link. De næste samtaler aftaler vi fra gang til gang.

Book dit forløb her: BOOK NU

Dit forløb er først gældende, når din betaling er gennemført.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Du er også velkommen til at booke 20. min gratis afklarende samtale om forløbet: Book her (book de 20 min. under “Terapisamtale”)

Fordelene ved en 20 min. afklarende samtale:

  • Du kan stille spørgsmål til min måde at arbejde på
  • Jeg får en overordnet forståelse af din situation før forløbet
  • Du kan høre, hvordan jeg kan hjælpe netop dig
  • Du kan mærke hvordan kemien mellem os er

Læs mere om terapien og pilates

Gennem den terapeutiske samtale, undersøger vi både det som stresser dig nu og her, og de bagvedliggende grunde, som kan være årsag til, at du lukker stress ind i dit liv.

I terapien mod stress vil du lære måder på, hvorpå du kan regulere dit nervesystem, og bringe din krop og dine tanker i ro. Vi øver det sammen i terapien, og jeg kan give dig nogle mentale hjemmeøvelser, du kan praktisere imellem vores samtaler.

I terapien kan jeg tilbyde at kombinere samtalen med specifikke pilatesøvelser, hvis formål er at aktivere det parasympatiske nervesystem, for på den måde at lære kroppen at falde til ro. Jeg er certificeret pilatesinstruktør.

Efter terapisamtalen vil jeg anbefale en eller flere online øvelser.

I pilatesundervisningen, som foregår 1:1 vil jeg undervise dig i særligt udvalgte pilatesøvelser til forløbet, som også vil have fokus på din vejtrækning.

Om forfatteren

Psykoterapeut i Nordsjælland og Helsingør certificeret i emotionsfokuseret psykoterapi.
Daniel Jensen
 | Website

Flere års erfaring med behandling af bl.a. angst, depression og stress. I den psykologiske samtale anvender jeg evidensbaseret Emotionsfokuseret Terapi (EFT), som hviler på veldokumenteret forskning.
Jeg støtter og vejleder også forældre i håndteringen af vanskelige følelser og krævende adfærd hos deres børn. Her anvender jeg den nye banebrydende metode EFST, Emotionsfokuseret Færdighedstræning for Forældre.
Jeg tror på ligeværdig respekt for individuelle valg og værdifuld udvikling i alle livets aspekter. Min tilgang er baseret på velbeskrevne forskningsresultater indenfor oplevelsesorienteret, humanistisk og eksistentiel terapi, hvor vi arbejder sammen mod meningsfulde ændringer i dit liv.